PREduHackathonNL024

      Geen reacties op PREduHackathonNL024

Om alvast een beetje warm te draaien en in de juiste stemming te komen is er de PREduHackathon024!

Op maandagavond 11 maart van 20.00-22.00 uur worden in Bibliotheek De Mariënburg (Mariënburg 29, 6511 PS in Nijmegen) twee inspirerende workshops aangeboden:

1. Pitchen
Is jouw challenge uitgekozen en wil je een knallende pitch neerzetten op vrijdagavond 22 maart? Of vind je het gewoon interessant om hier meer over te leren? Dan kun je deelnemen aan deze workshop waar je leert vol zelfvertrouwen een goede pitch neer te zetten.

2. Zoeken & Vinden
Op 22 tot en met 23 maart gaan tijdens EduHackathon024 10 teams aan de slag met uitdagende challenges. Doel is om tot innovatieve ideeën en oplossingen voor onderwijsvraagstukken te komen. Het mooie is dat er al veel kennis uit onderzoek is opgedaan die een belangrijke bijdrage kan leveren aan innovatie in onderwijs. Maar waar en hoe vind je nou de juiste informatie? Om hier achter te komen kun je je opgeven voor deze workshop die aangeboden wordt door de Koninklijke Bibliotheek i.s.m. de Kennisrotonde van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek.

Ben je NIET bij EduHackathon024 op 22 tot en met 23 maart, maar wil je WEL graag deelnemen aan deze workshops op 11 maart? Dan ben je natuurlijk ook van harte WELKOM.

Leuk! Ik kom ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.