En er wordt doorgehackt in Rotterdam!

Een bericht op LinkedIn van Jacob-Jan van der Marel, een van de deelnemers aan @EduHackathonNL010, in team lichtblauw. Een prachtig vervolg.

Een week na de EduHackathonNL010

worden gepassioneerde docenten (en leerlingen) op onze school/opleiding iedere eerste woensdag van de maand v.a. 12.00 vrijgespeeld om door te ‘hacken’ : ) Voorwaarde is dat wij de volgende dag een nieuw idee of innovatie meteen toepassen in de les en laten evalueren door leerlingen/studenten.

Het lijkt ons erg leuk als andere docenten, leerlingen, bedrijfsleven mogelijkerwijs ook ruimte creëren/krijgen, om de de eerste woensdagmiddag van de maand door te hacken.

Online inhaken of op een mooie locatie @EvelienvanderMeijde. @Else-MarikeVisser wellicht een idee om op jullie site of via linkedin een overzicht te maken van docenten, ondernemers en professionals die de eerste woensdagmiddag van de maand mee willen/kunnen doen en dan ook online of fysiek beschikbaar zijn.

Als je hulp nodig hebt of als ik het voor je uit handen kan nemen hoor ik het graag.

Superbedankt voor jullie inspiratie en energie meetup010 EduHackathonNL010  #broedplaats010 connecteach010 @Else-Marike Visser @JeroenvanDriel @AnkeLangmuur @Ruud Rakers@FransDroog @FredDelhaas @EvelienvandeMeijde @StefanieLangelaar @JacquelineBlaak @DimitriVerzijl @Steef en nog vele anderen onderwijsrebellen 😀

En een link naar het LinkedIn bericht zodat je ook alle prachtige reacties kunt lezen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.