EduHackathonNL024

      Geen reacties op EduHackathonNL024

Het dak kan eraf in Nijmegen šŸ˜ƒ:

Vanaf NU zijn de lijnen open en kun je je aanmelden voor de eerste editie van EduHackathonNL in Nijmegen.

Leerlingen, leraren en andere professionals, ouders, ondernemers, developers en designers uit de regio gaan aan de slag met onderwijsvraagstukken -challenges- die door deelnemers zelf kunnen worden ingebracht. Op zaterdagavond 23 maart zullen de opbrengsten worden gepresenteerd aan jury en publiek. Het is onze vurige wens dat de ideeƫn, concepten of prototypes vervolgens worden geadopteerd door inwoners, professionals en bestuurders in de stad.

EduHackathonNL wordt in Nijmegen georganiseerd door leraren en andere onderwijsenthousiastelingen uit de regio. Het vindt tegelijkertijd plaats met EduHackathonNL in Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

EduHackathonNL vindt plaats op vrijdag 22 tot en met zaterdag 23 maart 2019 in Bibliotheek de Mariƫnburg in Nijmegen. Je kunt je vanaf nu aanmelden.
Dus heb je passie voor onderwijs? Ben je leerling, leraar of een andere professional, ouder, ondernemer, developer, designer of gewoon een betrokken inwoner uit de regio en houd je van een uitdaging? Meld je dan aan!
Op de aanmeldpagina kun je, als je dat wilt, ook jouw onderwijs challenge inbrengen.

Er is plaats voor 80 personen. We gaan met 10 onderwijs challenges aan de slag. Bij meer aanmeldingen voor challenges zullen we een voorselectie maken.

PROGRAMMA:

Vrijdag 22 maart inloop vanaf 16:00 uur.
We starten met het programma van 16.30 uur tot 22.00 uur.
Zaterdag 23 maart:
We starten met ontbijt om 7.00 uur.
Om 20.00 uur presenteren we de opbrengsten aan belangstellenden, met aansluitend een feestje.

Deelname kost je niets. We vinden het juist heel wat waard dat je mee wilt denken en doen! Daarom zullen we je tijdens EduHackathonNL zoveel mogelijk in de watten leggen en zorgen voor voedzame maaltijden en coaching.

Let op: We rekenen, uitgezonderd de overnachting, op jouw aanwezigheid gedurende het hele event. Alleen dan kunnen we komen tot waardevolle opbrengsten!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.